Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Rappelz Dark-souls

Gorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem na epvp znalazlem taki o to priv:

ale jak chce wlaczyc wyskakuje mi blad:

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie pniewaz nie znaleziono libgobject-2.0-0.dll. ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem." robilem reinstal i nic wie ktos moze co z tym zrobic? lub zna ktos jakis server 50-400 expa? ( tylko nie Lex bo mi tez nie dziala )

Opublikowano

Problem :

Plik instalacyjny GameGuard nie istnieje, lub jest uszkodzony.

Rozwiązanie :

Usuń plik GameGuard, aby dokonać ponownej instalacji

Opublikowano

Nic z tych żeczy po prostu musisz miec Arabskiego klijenta i dopiero wtedy bedzie działac to jest Arabski serw tez tak miałem jak wrzuciłem do klijenta Al7rob to smiga elegancko tylko nie ma na pewno rat 400% a z moba leci 4k rupii :)

Ponadto wszystko jest po Arabsku i ciezko zkminic jaka karte peta droples :D

Pozdrawiam

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

Nic z tych żeczy po prostu musisz miec Arabskiego klijenta i dopiero wtedy bedzie działac to jest Arabski serw tez tak miałem jak wrzuciłem do klijenta Al7rob to smiga elegancko tylko nie ma na pewno rat 400% a z moba leci 4k rupii :)

Ponadto wszystko jest po Arabsku i ciezko zkminic jaka karte peta droples :D

Pozdrawiam

Sry ja używam do tego server'a orginalnego US 7.3 client'a. Mam wszystko po ang. prócz npc. ^,^

Gori zrób tak : Us client update i nic nie usuwaj tylko wklej launcher.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Nauczycielka jestes boska dziala wielkie dzieki leci lubie to

@edit

ciekawe czy by na PL poszlo xD

Na PL raczej nie. . .

jakbyś czegoś jeszcze potrzebował to LadyAlishia na servi'e tym 1'wszym. =)

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

to jeszcze takie pytanie czy jak mam US client to dam rady grac na LEX jak tak to jak bo mam problem err code[150]:empty string : 772 a launcher sciagnolem z epvp

Opublikowano

to jeszcze takie pytanie czy jak mam US client to dam rady grac na LEX jak tak to jak bo mam problem err code[150]:empty string : 772 a launcher sciagnolem z epvp

Musisz mieć orginalnego client'a inaczej nie bd działać....

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

blagam cie Rakocy nie udzielaj sie bo tylko posty nabijasz sobie taki rozwiazania probowalem juz nie raz wiec ...

Opublikowano

blagam cie Rakocy nie udzielaj sie bo tylko posty nabijasz sobie taki rozwiazania probowalem juz nie raz wiec ...

Uważaj, bo za pyskowanie 5% Poleci

co to tematu : spr 3h LEX czy można na US/PL/DE odpalić i nic. . .

/Nie prowokuj. Skoro twój post jest odnośnie tematu nie mam za co nadawać Ci 5%.

/Rakocy

A własnie tu się mylisz . . . . napisałam, że nie można odpalić danego server'a na client'cie US/GER/PL

/Chyba Cię coś porąbało ja jedynie fakty stwierdzam . . .

/Alishia

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

wlasnie mnie ten hamachi boli a poza tym sa jeszcze jakies privi ktore by dzialaly na US client i nie hamachi ( nie liczac Andromeda)

Opublikowano

Dark soul chyba jedynie i DF, ale buff'ow nie widac są jeszcze inne ale raty jak andromeda. . .

edit. jeszcze ten

http://equationserver.dyndns.org/?page=enregistrement

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

dobra a mozesz mi powiedziec jak polaczyc sie z Rappelz Firelands przez hamachi ( zawsze mnie te hamachi odstraszalo)

Opublikowano

i znowu sie zaczyna wtf?

error.jpg

dark soul ma tez innego launchera i na tamtym dziala a to mi nie chce dzialac za ch..

Rakocy prosze nie pisz znowu o usuwaniu i ponownej instalacji

Opublikowano

znowu na ph mam to: "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie pniewaz nie znaleziono libgobject-2.0-0.dll. ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...